Activiteiten

Ontdek de vele mogelijkheden van sport, ontspanning ,erfgoed, cultuur tot culinair in deze veelzijdige streek
Lot et Garonne op www.tourisme-lotetgaronne.com

Wandelen

directe omgeving

Meer dan 414 wandelroutes in de Lot. In de info map vind u een selectie van de directe omgeving

Cursussen

Keramiek pottendraaien

Unieke aanbieding : Voor beginners of gevorderde cursisten keramiek kan een georganiseerde week pottendraaien door ons worden samengesteld bij een gerenommeerde lesgever in de buurt. (zie contact)

Fietsen mountainbiken

Langs de lot

Ruim 30 fietsroutes alsook fietsverhuur

Zwemmen

Op 15 min.

Het centre aquatique van Malbentre te Villeneuve-Sur-Lot heeft een groot speelbad met hydromassage, bubbelbaden, een peuterbad, een enorme glijbaan en vele ontspanningsruimtes

Watersport

op 50 m

Het huis is nabij de Lot gelegen en biedt mogelijkheden zoals roeien, kanoën, kajakken, waterskiën Ook voor vissers zijn er mogelijkheden genoeg. Karper, snoekbaars, forel, meerval en vele andere.

Ontspanning resort

Op 18 min.

Activiteiten ook met de kids : Château Le Stelsia : Een sprookjesachtig domein met hotel, restaurant, park, golf, spa ...
www.lestelsia.com

Pretpark Walibi

op 40 min.

Te Agen (op 38 km ) ligt het pretpark Walibi met zijn sensationele attracties voor de hele familie. Er zijn maar liefst 24 attracties en een apart waterpark met zwembadglijbaan.

Culinair

Directe omgeving

In diverse middeleeuwse stadjes als Pujols, Preyssas worden in de zomer zeer gezellige avonden georganiseerd, waar u aan lange tafels van de heerlijke plaatselijke specialiteiten kunt genieten. Daarnaast is een bezoek aan de wijnhuizen van de Cahors Buzet, Duras en Bordeaux zeker een leuke afwisseling.